Ön Muhasebe Programları ve Fiyatları

Merhaba,

Ücretsiz ve online cari hesap takip sistemi olan Hesaap’ı tasarlayıp kodladıktan beridir ön muhasebeye bir ilgi duyuyorum. Bundan dolayı bugün bir araştırma yaptım. Piyasadaki ön muhasebe programları ve cari hesap takip programlarını araştırdım. Bu programların aylık, yıllık tarzı dönemsel ücretlerinin ne seviyede olduğunu öğrendim. Bu araştırma sonuçları şöyle:

Parasut.com Ön Muhasebe ve Fatura Programı Fiyatları

Paraşüt, piyasadaki en gelişmiş programlardan biri. Mutfağında çok yetenekli arkadaşlar çalışmakta. Benim favorim bu. Eğer aramızda kullanmak isteyen varsa öneririm. Ama aşağıdaki fiyatları ödemeniz lazım.

1 Aylık Ücreti: 55 TL + KDV
6 Aylık Ücreti: 300 TL + KDV
12 Aylık Ücreti: 540 TL + KDV
3 Yıllık Paket Ücreti: 1440 TL + KDV

Fiyatlar orta kıvamda ama daha düşük olabilirdi. Eğer ben bu fiyatları öderim diyorsanız gerçekten de parasut.com piyasadaki en iyi tercihiniz olacaktır.

Oklif.com Online Hesap Takip Sistemi Fiyatları

Hesaap, Okliften esinlenerek hayata getirildi. Oklif, online cari hesap takibi yapabileceğiniz, kullanımı kolay, güvenli ve hızlı bir sistem. Sadece carilerimin takibini yapmak istiyorum diyorsanız tavsiye ederim. Ama aşağıdaki fiyatlarına önce bakmanızı istiyorum.

1 Yıllık Fiyatı: 250 TL
2 Yıllık Fiyatı: 475 TL
3 Yıllık Fiyatı: 675 TL

KDV’den muaf olan Oklif, fiyatları her ne kadar orta kıvamda olsa da aldığı parayı hak ediyor. Ben bu ücreti öderim diyorsanız tavsiye ederim.

Planports – Online CRM Programı ve Kolay Ön Muhasebe Programı Fiyatları

Daha kapsamlı bir program isteyenler, buyurun Planports. İş takibi ve teklif hazırlama programını da içerisinde bulunduran Planports’un fiyatları şöyle:

Aylık Üyelik Ücreti: 105 TL + KDV
Yıllık Üyelik Ücreti: 900 TL + KDV

5 ülkede faaliyet gösteren Planports, ek özellikleri ile iyi bir deneyim sunabilir. Ama bence fiyatları çok yüksek.

Bizimhesap.com – En Kolay Ön Muhasebe Programı‎

Kendisine en kolay ön muhasebe programı demesini çok beğeniyorum. Bir de fiyatlar sayfasında ki karpuz mantığını. Gerçekten piyasadaki en farklı mantığa sahipler. Reklamlarından tutun program kullanımına kadar her şeyi iyice düşünerek yaptıklarını açıkça itiraf etmeliyim. Fiyatları şöyle:

1 Aylık Ücreti: Bedava 🙂 Yok yok. 35 TL
3 Aylık Ücreti: 100 TL
6 Aylık Ücreti: 188 TL
12 Aylık Ücreti: 327 TL

Bu dört programla bitmiyor tabi ki. Türkiye de gerçekten bu iş önemseniyor ve yukarıdaki programlar başta olmak üzere bir çok yetenekli ve çalışkan program var. Hepsinin arkasında farklı düşünen ve sistemi dar kalıplardan çıkarıp kolaylaştırmaya çabalayan zihinler var. Hepsi de emeklerinin karşılığını almak istiyor. Yukarıdaki fiyatlar -evet biraz tuzlu- işin mutfağında çalışanları emin olun tatmin etmiyor. Umarım emeklerinin karşılığını alırlar.

Gelelim asıl konumuza. Araştırmanın sonucu olarak bu dört program baz alınarak ortalama aylık fiyatı 61 TL oluyor. Tabi, Planports’un aylık fiyatı ortalamayı çok yükseltiyor. Planports hariç diğer üç programın ortalama aylık fiyatı 40 TL. Yani günde bir ekmek parası. Çok değil ha?

Yayınlayan